'Lisa' is terug met verrassende plotwendingen en meeslepende intriges

vrijdag 2 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Na de zomerstop is de telenovelle 'Lisa' vanaf maandag 5 september weer helemaal terug met een nieuw seizoen. Verrassende plotwendingen en meeslepende intriges kluisterden gemiddeld 423.000 kijkers (live+uitgesteld) aan het scherm tijdens het vorige seizoen, goed voor een sterk marktaandeel van 41% (VVA 18-54).

Met nóg meer spanning, een resem dramatische gebeurtenissen én tal van nieuwe gezichten die voor heel wat beroering zullen zorgen, belooft ook het nieuwe seizoen spectaculair te worden.


Waar de fans van Lisa lang van droomden, is eindelijk gebeurd: Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems) gaven elkaar het jawoord tijdens een spetterend huwelijksfeest. Hun huwelijksnacht verloopt echter niet zoals gepland en wordt abrupt verstoord door een verontrustend telefoontje. Op het huwelijksfeest vindt ondertussen een aanvaring plaats tussen Katja (Anouck Luyten) en Gert (Bert Verbeke) waarbij Katja een ernstige val maakt. Maakt Gert weer een nieuw slachtoffer?

En dan is er nog die andere hamvraag: is Reinhout (Ben Van Ostade) de vader van Jonas? Een impulsieve opmerking van Reinhout doet het in ieder geval wel vermoeden en Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) wil er het fijne van weten. Het wordt de komende dagen dus opnieuw nagelbijten voor de fans van 'Lisa'…

'Lisa' is vanaf maandag 5 september iedere weekdag om 18.20 uur te zien bij VTM. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is in preview al vanaf zondagochtend om 6.00 uur te zien op VTM GO. Wie zijn geheugen wil opfrissen, kan de vorige seizoenen van 'Lisa' (her)bekijken op VTM GO.


Lees ook:
Eindelijk: Lisa en Jonas geven elkaar het jawoord tijdens spetterend huwelijksfeest

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers