Louis Talpe heeft nieuwe hoofdrol beet

vrijdag 21 augustus 2020

Onlangs raakte bekend dat de VRT bezig is aan 'Onder vuur', een gloednieuwe fictiereeks over het brandweerkorps van Oostende waar de openbare omroep verder erg mysterieus over blijft. Om toch al een tipje van de sluier te lichten, maakt de VRT al een naam bekend. Niemand minder dan Louis Talpe speelt de hoofdrol in de reeks.

Talpe zelf houdt de lippen ook stijf op elkaar. 'Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar geloof me, het wordt heel straf', vertelt de acteur aan Het Laatste Nieuws. 'Uiteraard heeft het coronavirus ook een invloed op onze manier van werken, maar als je de hele week in dezelfde bubbel blijft, is er wel het een en het ander mogelijk. Niet altijd even vanzelfsprekend, maar alleszins beter dan niets doen. Ondanks alle maatregelen, die we uiteraard respecteren, maken we er het beste van', besluit Louis Talpe.

Wanneer de VRT 'Onder vuur' zal uitzenden, is op dit moment nog niet bekend.

Bron: Het Laatste NieuwsLees ook:
Eén start opnames gloednieuw én mysterieus fictieproject

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers