Marc Van Ranst bevestigt: 'Gala van de Gouden K's' gaat door - VIDEO

vrijdag 11 december 2020

De grootste awardshow van het land, het 'Gala van de Gouden K's', zorgde de afgelopen jaren voor een volledig uitverkocht Sportpaleis. Gezien de huidige omstandigheden is het helaas niet mogelijk om opnieuw 16.000 kinderen en hun (groot)ouders te verzamelen.

Maar Ketnet wil de Ketnetters toch laten genieten van een spectaculaire awardshow waarin ze te weten komen wie of wat in 2020 in media, muziek en showbizz het populairste was bij de Vlaamse kinderen. Daarom trommelde de kinderzender van de VRT de meest bekende viroloog op om zijn zegen te geven.



Marc Van Ranst liet er geen twijfel over bestaan: het 'Gala van de Gouden K's' gaat door. Bekende namen als Gio Kemper, Céline Dept en Michiel Callebaut, Regi en Camille en Sieg en Maureen maken hun agenda alvast vrij. Op zaterdag 30 januari omstreeks 18.30 uur kunnen jong én oud veilig thuis ontdekken wie onder meer #LikeMe opvolgt als Ketnet-serie van het jaar tijdens het 'Gala van de Gouden K's 2020'.

Dit zijn de genomineerden voor het 'Gala van de Gouden K's 2020'

Het 'Gala van de Gouden K’s 2020' kan je live volgen op zaterdag 30 januari 2021 vanaf 18.30 uur op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app.


Lees ook:
Dit zijn de genomineerden voor het 'Gala van de Gouden K's 2020'
'#LikeMe ' is met 5 Gouden K's de grote winnaar tijdens spectaculaire 'Gala van de Gouden K's'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers