Martine Jonckheere terug op de set van 'Familie'

donderdag 4 februari 2021
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Fans kunnen beginnen aftellen naar hét moment waarop Marie-Rose weer opduikt in 'Familie'. Want actrice Martine Jonckheere heeft er haar eerste draaidagen opzitten. Nog dit voorjaar maakt ze opnieuw haar opwachting in de soap.

Het Laatste Nieuws meldt donderdag dat Martine Jonckheere opnieuw aan het opnemen is voor 'Familie'. Dat betekent dan meteen de derde comeback in de serie voor de 64-jarige actrice. Twee jaar geleden verdween ze na een kortstondige terugkeer achter de tralies toen bleek dat niet Véronique (Sandrine André), maar wel zij Amélie (Erika Van Tielen) had neergestoken. En nu is het moment van haar proces aangebroken. Rentrée dus van Martine Jonckheere als Marie-Rose.


Normaal zou Martine al vorig jaar aan de opnames begonnen zijn, maar door corona en het opschorten van de opnames werd dat uitgesteld. 'Ik ben zo blij dat het nu eindelijk wel kan. Want werkloos thuiszitten, dat is geen pretje', zegt ze in Het Laatste Nieuws. En Jonckheere staat met heel veel 'goesting' weer op de set. 'Acteren iszoals fietsen: dat verleer je blijkbaar niet. Vanaf het moment dat ik op de set verscheen, ging alles vlot. Ik proefde de sfeer van de 'good old days'. Alsof ik geen twee jaar was weggeweest. Deze periode lijkt wel een wedergeboorte', vertelt ze nog.

Het proces van Marie-Rose is nog dit voorjaar in 'Familie' te volgen.

Bron: hln.be - eigen bericht


Lees ook:
'Familie': week 5 (2021) - PREVIEW
Martine Jonckheere (voor derde keer) terug in 'Familie'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers