Metejoor en Jaap Reesema droppen eerste duet én muzikaal hoogstandje uit het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'

dinsdag 14 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Aan grote namen geen gebrek in het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' dat op dinsdag 4 april van start gaat bij VTM. En dan werken de artiesten nog eens samen ook.

Niemand minder dan Metejoor en Jaap Reesema sloegen de handen in elkaar en dompelden de oorwurm '10.000 Luchtballonnen' van K3 om tot een zachte en meeslepende cover. Het duo dropte het resultaat van hun muzikale kruisbestuiving zonet in primeur bij Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee. 'Ik hou van duetten dus ik dacht, we doen er meteen eentje in 'Liefde voor Muziek'. Ik kijk oprecht op naar Jaap. Het was puur genieten om dit nummer samen te zingen', vertelde een emotionele Metejoor. 'Ik krijg meteen flashbacks naar de opnames. Als we nog maar naar elkaar keken, kregen we altijd de slappe lach. Het was echt heel bijzonder om samen muziek te maken in Spanje', vult Jaap aan.


Bekijk de song '10.000 Luchtballonnen' van Metejoor & Jaap hier:


Naast Metejoor en Jaap Reesema zorgen ook DAAN, K3, Portland, Stef Bos en Günther Neefs binnenkort voor vocale vonken in 'Liefde voor Muziek'. Kijkers mogen zich verwachten aan een mix van contrasterende muziekgenres, pure emoties en gloednieuwe covers die een diepe indruk nalaten…

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers