Metejoor steelt de show op de première van 'MET DE JORIS'

vrijdag 26 mei 2023
Foto: © Streamz 2023

Streamz liet donderdagavond de nieuwste Streamz Original documentaire 'MET DE JORIS' in première gaan in Kinepolis Hasselt en Kinepolis Antwerpen, in aanwezigheid van Metejoor.

Hij schitterde op de rode loper en in de zalen, waar hij zijn (bekende) fans verwelkomde in de uitverkochte zalen. Op vrijdag 26 mei zal hij ook in Kinepolis Gent en Kinepolis Kortrijk de fans verwelkomen die speciaal voor hem en de documentaire naar de cinemazaal afzakken.


In 'MET DE JORIS' vertelt Metejoor open en eerlijk over het leven dat hij nu leidt, zowel op het podium als ernaast. Joris en Hans vertellen over hun lange zoektocht naar het juiste liedje en hoe alle puzzelstukken uiteindelijk op zijn plaats vallen bij 1 op een Miljoen. We volgen Metejoor op zijn veroveringstocht door Vlaanderen en Nederland. Van de kleinste podia tot de grootste concerten.

We zien het ontstaan nummer 1-hits zoals 'Rendez-vous' met Emma Heesters en 'Kijk ons Nou' met Snelle. De 2 Nederlandse supersterren vertellen in de documentaire over hun samenwerking met Joris. Ook enkele mensen die hem nauw aan het hart liggen, komen aan het woord, waaronder zijn ouders, zus Lisa en zijn manager Hans Francken.

De documentaire ging in avant-première op 25 mei in Kinepolis Hasselt en Kinepolis Antwerpen en op 26 mei in Kinepolis Kortrijk en Kinepolis Gent, in aanwezigheid van Metejoor. De laatste tickets voor de vertoningen op 26 mei zijn hier te bestellen.

'MET DE JORIS' is een productie van Streamz en Lecter Media en zal vanaf 27 mei volledig te zien zijn bij Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers