'MIDMID' keert vanaf 14 juni terug naar Play4 & GoPlay met EK-podcast 'MIDMID MEISTER'

donderdag 13 juni 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

De selectie van de Rode Duivels voor het Europees Kampioenschap is bekend. En ook de opstelling van GoPlay en Play4 voor het EK staat vast. Want wie voetbal zegt, zegt ook vaste waarde 'MIDMID'.

Vanaf vrijdag 14 juni staan podcastbroeders Sam Kerkhof, Evert Winkelmans en Dennis Xhaët weer klaar met sappige verhalen, kritische analyses en straffe voetbalweetjes in hun EK-podcast 'MIDMID MEISTER'. Net als bij het WK zullen zij deze zomer elke speeldag terugkijken op de wedstrijden van de dag en vooruitblikken op de volgende affiches. En dat doen ze afwisselend met hun sidekicks, telkens aangevuld met twee bekende (voetbal)gasten zoals Pedro Elias, Robin Pront, Gilles De Coster, Wesley Sonck, Ward Kerremans, Mathieu Terryn en Frank Boeckx.


Binnenkort strijden de beste Europese voetbalploegen opnieuw voor de eer, de glorie en de eeuwige roem in één van de belangrijkste voetbaltoernooien. Reden genoeg dus voor Sam, Evert en Dennis om samen met hun gasten en hun crew te kijken naar alle wedstrijden en kort na het laatste fluitsignaal meteen te volgen met een eigenzinnige analyse, live op Play4 en op GoPlay. Uiteraard zullen ook de prestaties en al het nieuws over de Rode Duivels een prominente plaats krijgen in de show.

Bekende (voetbal)gasten
Elke speeldag nodigen ze twee gasten uit. Ook nu weer zoeken ze een mix van voetbalkenners (spelers, coaches, ex-profs en analisten) en voetballiefhebbers. Onder anderen Pedro Elias, Robin Pront, Frank Raes, Angel Redondo, Frank Boeckx, Gilles De Coster, Thomas Huyghe, Carl Dirckxens, Wesley Sonck, Ward Kerremans, en Mathieu Terryn komen langs.

Sidekicks
De sidekicks zijn afwisselend Dennis Xhaët, Leroy Deltour van de KICK&RUSH-podcast en Birgit Aertgeerts, bekend van 'De Ideale Wereld'. Wanneer Sam niet opgesteld kan worden, komt Dennis in de spits te staan als host.

'MIDMID MEISTER'
Elke dag live op GoPlay meteen na het laatste fluitsignaal en vanaf 23.00 uur te bekijken op Play4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Wie zijn de bewoners en ondernemers die de Wallen kleur geven? Pim is raamexploitant en checkt de sekswerkers in. Samen met zijn collega Edson doet hij een ronde langs zijn ramen. De uit Afghanistan gevluchte Syar staat als eigenaar van een bruine kroeg iedere avond op zijn eigen bar André Hazes-nummers te zingen. Joey en Rosa wonen in een steeg waar mensen hun fietsen dumpen, drugs gebruiken en zelfs poepen. Kylie werkt in een seksshop op de Wallen en viert haar verjaardag op een fetisjfeest. De 78-jarige Lida struint een paar keer per week haar favoriete buurtje van Amsterdam af, op zoek naar gezelligheid en vertier.

'Bij ons op de Wallen', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers