'Mijn Restaurant!': EXIT Dendermonde

vrijdag 18 november 2011

Donderdagavond was het in 'Mijn Restaurant!' spannend voor 2 duo's. Wie zou als tweede afvallen. Werd het Tongeren of toch Dendermonde. Beide duo's hadden er in de voorbije weken alles aan gedaan om toch door te kunnen gaan. Ook waren voor beide restaurants, de recensies nog zo slecht niet. Maar zo gaat het dan in 'Mijn Restaurant!': de kijker beslist.

Het ging donderdag tussen Dendermonde en Tongeren voor de tweede sluiting van dit seizoen van 'Mijn Restaurant!'. Wie de lange uitzending helemaal uit zat, kon uiteindelijk zien hoe Art Kwizien van Sofie en Steven in Dendermonde het minste stemmen achter zich kreeg.


Euforie in Tongeren, maar vooral verbijstering en ogneloof in Dendermonde. 'Het verdict is nog niet helemaal doorgedrongen, dat komt wellicht straks als we thuiszitten', zegt Sofie Vrijdag in Gazet van Antwerpen. Op Q-music zei ze die ochtend ookd at vermoedelijk 'het Limburggevoel' heeft meegespeeld in de televoting. Maar ook dat ze met Steven als kennis aan dit avontuur begonnen is en dat ze er nu als vrienden zijn uitgekomen.

Volgende week gaat de strijd verder tussen Tongeren, Ekeren en Blankenberge.

Is de sluiting van Art Kwizien terecht? Laat het NU weten in de TV-Visie Poll!!


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': Tongeren of Dendermonde? Wie moet sluiten?
Herbekijk hier 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers