'Mijn Restaurant!': Exquisa krijgt goede evaluatie

donderdag 8 mei 2008

Na de sluiting van de Red Pepper in Oostende, zijn er nu nog 3 restaurants in de running voor een finaleplaats in 'Mijn Restaurant!': d' Hoogeschool in Leuven, Matizze in Antwerpen en Exquisa in Hasselt. Donderdag zullen Christel Cabanier, Dirk De Prins en de gevreesde Peter Goossens beslissen welk van deze 3 restaurants een ticket voor de finale zal bemachtigen.

D


e zenuwen beginnen steeds meer voelbaar te worden bij de kandidaten. Dat was zeker het geval bij Stefi van Exquisa toen ze de jury op bezoek kreeg. Volgens jurylid Cabanier was ze zo zenuwachtig dat ze fouten begon te maken en heeft ze haar zelfs moeten kalmeren.

Maar een nog groter probleem waren de lange wachttijden bij Exquisa. De gasten moesten zo'n veertig minuten wachten op hun voorgerecht en daarna nog eens veertig minuten op hun hoofdgerecht. De oorzaak hiervan is het personeelstekort in de keuken, een man extra zou er wel eens wonderen kunnen verrichten.

Ondanks de wachttijden velde de jury toch een positief oordeel. Volgens hen is Exquisa verbazend goed geëvolueerd. Net zoals bij de andere twee restaurants is er de wil om een hoog niveau te halen en zo goed mogelijk werk af te leveren. Maar dit gaat met vallen en opstaan.

Bron: hbvl.be

Wie speelt samen met Leuven de grote finale? Antwerpen of Hasselt?
Stem NU
in de nieuwe TV-Visie Poll

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvangen Silvia en Walther de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien valt. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed and breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers