Mis niets van de Jupiler Pro League Champion's Play-Offs op Eleven Sports

vrijdag 28 april 2023

'History (un)told': onder die titel lanceren rechtenhouder Eleven Sports en de Pro League een innovatieve play-offs campagne die, met behulp van AI-toepassingen, de fans vier interviews voorschotelt met de protagonisten van de aankomende Jupiler Pro League Champion's Play-Offs. Maar dan wel 40 jaar in de toekomst...

Het Jupiler Pro League seizoen 22-23 bereikte afgelopen weekend met de slotspeeldag van de reguliere competitie een eerste verrassend hoogtepunt. Om fans nu helemaal warm te maken voor de climax van de competitie, lanceren Eleven en de Pro League 'History (un)told', een campagne die, met de hulp van AI, 40 jaar vooruitblikt in de toekomst.


De eindsprint van de reguliere competitie was ongemeen spannend en de play-offs beloven nog meer opwindend te zijn. History (un)told neemt de fans mee naar het jaar 2063 (!), een jaar waarin vier topspelers in exclusieve interviews 40 jaar later terugblikken op het seizoen 22-23.

Eleven ontwikkelde de campagne volledig intern, van concept tot productie, en in overleg met de Pro League. Het project toont het sterke partnership tussen de Pro League en rechtenhouder Eleven aan, waarbij 'innovatie rond het Belgische voetbal' hoog op de agenda staat. Het project was een buitenkans om, via innovatieve AI-technologie, de fans een blik in te toekomst te gunnen.

Jeroen Vermeiren, Head of Marketing Eleven: 'Ons getalenteerde team ontwikkelde opnieuw een hele straffe campagne: de kracht van AI-technologie in combinatie met knap in beeld gebrachte interviews, werkt verbluffend. De spelers hebben zich ook fantastisch ingeleefd in hun 40 jaar oudere. Het resultaat moet de fans helemaal klaarstomen voor spannende Champions’ Play-Offs.'

Eleven en Pro League lanceerden de voorbije dagen al enkele teasers van de campagne op sociale media. In de aanloop naar de eerste speeldag van de play-offs van komend weekend zullen fans interviews met topspelers van de vier gekwalificeerde teams kunnen ontdekken: Teddy Teuma voor Royale Union Saint-Gilloise, Bryan Heynen voor KRC Genk, Toby Alderweireld voor Royal Antwerp FC en Noa Lang voor Club Brugge. De kalender voor de lancering van de interviews ziet er als volgt uit:

Dinsdag 25 April: Teddy Teuma, Royale Union Saint-Gilloise
Woensdag 26 april: Bryan Heynen, KRC Genk
Vrijdag 28 april: Noa Lang, Club Brugge
Dinsdag 2 mei: Toby Alderweireld, Royal Antwerp FC

Hou dus de social media van Eleven en de Pro League in de gaten. Alle video’s zijn te bekijken op https://welkom.elevensports.be/history-untold.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.
br>'In de Ban van Goed en Fout', om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO,2.

Dossiers