Moora Vander Veken (Olivia) komt weer 'Thuis'

dinsdag 17 november 2020

Een oude bekende keert binnenkort opnieuw terug naar 'Thuis'. Tijdens de eindejaarsdagen zien de kijkers Olivia (Moora Vander Veken) weer opduiken in de soap. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Op 23 december wordt met een jubileumaflevering de 25ste verjaardag van 'Thuis' gevierd. Eén van de verrassingen daarin moest de terugkeer van Olivia worden. Maar dat nieuws is intussen uitgelekt. Reden: een foto op de Instagram van Vander Veken zelf.


De opnames voor de eindejaarsafleveringen vinden nu plaats en Moora postte een foto vanuit haar loge waarop ze de ruiker bloemen toont die ze van haar collega's op de set had gekregen. Het was in eerste instantie onduidelijk over welke productie het ging, maar toen 'Thuis'-collega's begonnen te reageren op de post was de conclusie snel getrokken.

LEES OOK: Moora Vander Veken neemt pauze in 'Thuis' en verhuist voor een jaar naar Londen

Of de comeback van Olivia tijdelijk of definitief is, valt nog af te wachten. Moora Vander Veken heeft momenteel namelijk loopbaanonderbreking omdat ze in Londen bijstudeert. Meer nieuws dus in december.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
Moora Vander Veken neemt pauze in 'Thuis' en verhuist voor een jaar naar Londen

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers