Netflix onthult trailer en releasedatum 'The Mitchells Tegen De Machines'

woensdag 31 maart 2021

'The Mitchells vs. The Machines', een komische animatiefilm van de makers van Spider-Man Into The Spider-Verse en The LEGO Movie, vertelt het verhaal van een doorsnee gezin dat de wereld van een robot apocalypse moet redden.

Heel normaal, toch?! Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. De reis is een totaal fiasco en wordt alleen maar erger wanneer het gezin plotseling midden in een ware robot opstand terechtkomt.


Van mobiele telefoons tot kwaadaardige furbies, alle apparaten spannen samen om de wereld van de mensheid te veroveren. Katie moet samenwerken met haar vader Rick, haar o-zo positieve moeder Linda, haar eigenzinnige broertje Aaron, hun grappige mopshond Monchi en twee aardige, maar niet-zo-snuggere robots om de wereld te redden van de ondergang.


Cast & Crew
Director: Mike Rianda
Writers: Mike Rianda, Jeff Rowe
Producers: Phil Lord, Christopher Miller, Kurt Albrecht

Originele Voicecast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Mike Rianda, Eric Andre, Olivia Colman, Fred Armisen, Beck Bennett, Chrissy Teigen, John Legend, Charlyne Yi, Blake Griffin, Conan O'Brien, Doug the Pug, Sasheer Zamata, Elle Mills, Alex Hirsch en Jay Pharoah

Vlaamse Voicecast: Pieter Jan de Smet (Rick), Gloria Monserez (Katie), Ini Massez (Linda), Youssef El Kaouakibi (Aaron), Jenne Decleir (Mark), Katrien De Becker (Pal), Juan Gerlo (Eric) en Govert Deploige (Deborah Bot)

Vanaf 30 april wereldwijd beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers