Niels Destadsbader gaat dit najaar naakt op En

vrijdag 19 augustus 2022
Foto: Een © VRT 2021

En laat dit najaar 8 bekende mannen strippen in het gloednieuwe programma met de voorlopige titel 'For One Night Only'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en is ondertussen ook bevestigd door de VRT. Niels Destadsbader is n van de 8 BV's die de uitdaging aangaat.

'For One Night Only' volgt 8 bekende mannen die zich voorbereiden tot echte strippers. Het programma eindigt met een groot slotspektakel in het Kursaal van Oostende. Op het podium al zeker Niels Destadsbader en Dieter Coppens.

Met hun stripact willen de 8 bekende mannen het taboe rond kanker bij mannen doorbreken. Alle deelnemers zijn al van ver of dichtbij geconfronteerd met de verschrikkelijke ziekte.  'Als zij uit de kleren durven te gaan voor heel Vlaanderen, dan moet elke Vlaamse man toch eens over het thema durven te praten met zijn huisarts?', klinkt het op VRTNWS. Een exacte uitzenddatum is nog niet bekend.Lees ook:
CEO Delaplace ontkent gelekte toplonen VRT-sterren
Niels Destadsbader ruilt VTM opnieuw voor de VRT: 'Heel veel goesting in dit nieuw avontuur'

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers