Nieuw op Eclips TV: 'De Punten van de Jury'

zondag 18 april 2021

Vanaf maandag 19 april presenteert Michel Follet bij Eclips TV 3 keer per dag het korte programma 'De Punten Van De Jury', waarin elk weekdag een jaar wordt belicht van het roemruchte songfestival.

Follet bespreekt de top 3 van dat jaar, de Belgische inzending en een persoonlijke favoriet. Met prettige weetjes en eigenzinnige voetnoten. Telkens om 10.50, 17.35 en 22.15 uur. In het weekend worden de afleveringen in een cluster herhaald.


Michel verwijst ook geregeld naar het recente boek van André Vermeulen en naar dat van het jonge duo Jasper Van Biesen en Jonathan Hendrickx. De rubriek loopt 30 dagen (6 weken) in aanloop naar de finale van het Eurovisiesongfestival op zaterdag 22 mei.

'De Punten van de Jury', vanaf maandag te zien op Eclips TV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers