Nieuw op Eclips TV: 'De Punten van de Jury'

zondag 18 april 2021

Vanaf maandag 19 april presenteert Michel Follet bij Eclips TV 3 keer per dag het korte programma 'De Punten Van De Jury', waarin elk weekdag een jaar wordt belicht van het roemruchte songfestival.

Follet bespreekt de top 3 van dat jaar, de Belgische inzending en een persoonlijke favoriet. Met prettige weetjes en eigenzinnige voetnoten. Telkens om 10.50, 17.35 en 22.15 uur. In het weekend worden de afleveringen in een cluster herhaald.


Michel verwijst ook geregeld naar het recente boek van André Vermeulen en naar dat van het jonge duo Jasper Van Biesen en Jonathan Hendrickx. De rubriek loopt 30 dagen (6 weken) in aanloop naar de finale van het Eurovisiesongfestival op zaterdag 22 mei.

'De Punten van de Jury', vanaf maandag te zien op Eclips TV.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers