Nieuw op VRT CANVAS: 'De Tattoo Shop'

dinsdag 5 september 2023
Foto: VRT CANVAS - © VRT 2023

Met 'De Tattoo Shop' biedt VRT CANVAS een blik op de wereld van Tijs Vanneste, tatoeagekunstenaar en tv-maker, die het menselijk lichaam graag als het canvas beschouwt voor boeiende levensverhalen.

Nadat Tijs Vanneste de afgelopen jaren enkele campings heeft opgestart in zijn geliefde Kempen en er daarna de toestand van een aantal scholen heeft onderzocht, keert hij terug naar het oude normaal, zijn tattooshop in de stationsbuurt van het al even Kempische Mol. Waar hij jarenlang talloze stervelingen in zijn atelier over de vloer kreeg, op zoek naar de juiste tattoo.


Anno 2023 is er weinig veranderd in Mol. Elke dag lijken het wel opendeurdagen te zijn, met klanten op zoek naar de juiste tattoo. Met Tijs die straffe levensverhalen en vreemde geschiedenissen op lichamen aanbrengt. En die op een geïnspireerde en kunstzinnige manier omgaat met verhalen van vreugde of verdriet, afscheid of verwelkoming.

We zijn getuige van het leven rond de tattooshop van Tijs en krijgen een inkijk in het dagelijkse leven van de getatoeëerden en hun persoonlijke verhalen.

'De Tattoo Shop', vanaf woensdag 6 september om 21.20 uur op VRT CANVAS en VRT MAX.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers