Nieuw seizoen van 'Love Island' deze zomer te zien op Streamz

vrijdag 2 juni 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

Deze zomer komt er een nieuw seizoen van 'Love Island' aan bij Streamz. Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren opnieuw de Nederlands-Belgische versie van het kijkcijferkanon en ze zitten al klaar voor vertrek naar een spiksplinternieuwe villa op een prachtig eiland.

Maar daarvoor zijn ze nog op zoek naar singles die de liefde willen vinden. Wie met hen mee wilt, kan zich nu inschrijven via deze link.



In 'Love Island' worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun 'summer of love'. Het spraakmakende programma trekt dit jaar naar een nieuw exotische eiland en zet zijn deuren open voor een nieuwe lading Vlaamse en Nederlandse singles die op zoek zijn naar de liefde. Het nieuwe vierde seizoen zal deze zomer in Vlaanderen te zien zijn bij Streamz. Tijdens dates en opdrachten leren de Islanders elkaar steeds beter kennen. De zoektocht naar de nieuwe Islanders is nog volop aan de gang. Wie er deze zomer graag bij is, kan zich nu inschrijven.

Het vorige seizoen heeft enkele prachtige liefdeskoppels opgeleverd én de eerste 'Love Island'-baby komt eraan. Lio en Marvin, bij wie de vonk oversloeg in het vorige seizoen, verwachten in september een kindje. Ook runner ups van vorig seizoen Fé en Lennert zijn nog steeds gelukkig samen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers