Nieuwe afleveringen van 'Blue Bloods' en nieuwe reeks 'Criminal Confessions' op Play6

zondag 30 mei 2021

Klaar voor een zomer vol crime? Van politieseries tot waargebeurde misdaadverhalen, je vindt het vanaf 31 mei een hele zomer lang op Play6. Spanning en misdaad worden dé ingrediënten van jouw zomer met klassiekers zoals 'CSI Miami' of 'Navy NCIS', maar ook de gloednieuwe reeks 'Criminal Confessions'.

Play6 laat je genieten van 'true crime' met 'Criminal Confessions', een Amerikaanse televisieserie over ware misdaad. Elke aflevering belicht een andere waargebeurde strafzaak en toont beelden uit verhoorkamers. Je krijgt een inkijk in de wereld van politieagenten en rechercheurs en zit op de eerste rij tijdens interviews met vrienden of familie van verdachten en slachtoffers. Spanning verzekerd!


Deze zomer kan je ook genieten van nieuwe afleveringen van 'Blue Bloods', de Amerikaanse dramareeks over het leven van de familie Reagan. Frank Reagan (Tom Selleck) is hoofd van de New York Police Deparment (NYPD). Net zoals zijn zonen en dochter verloor hij zijn hart aan de politiediensten. De verschillende generaties hebben elk een andere mening over hoe ze de criminaliteit in de wereld moeten oplossen.

Geniet heel de zomer lang van 'Navy NCIS', 'Law & Order', 'Blue Bloods', 'Scorpion', 'Hawaii Five-O', 'CSI Miami', 'Criminal Confessions', 'Forever', 'Border Force USA', 'Special Victims Unit' en nog veel meer.

Zin in een misdadige zomer? Vanaf 31 mei op Play6!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers