Nieuwe afleveringen van 'Blue Bloods' en nieuwe reeks 'Criminal Confessions' op Play6

zondag 30 mei 2021

Klaar voor een zomer vol crime? Van politieseries tot waargebeurde misdaadverhalen, je vindt het vanaf 31 mei een hele zomer lang op Play6. Spanning en misdaad worden dť ingrediŽnten van jouw zomer met klassiekers zoals 'CSI Miami' of 'Navy NCIS', maar ook de gloednieuwe reeks 'Criminal Confessions'.

Play6 laat je genieten van 'true crime' met 'Criminal Confessions', een Amerikaanse televisieserie over ware misdaad. Elke aflevering belicht een andere waargebeurde strafzaak en toont beelden uit verhoorkamers. Je krijgt een inkijk in de wereld van politieagenten en rechercheurs en zit op de eerste rij tijdens interviews met vrienden of familie van verdachten en slachtoffers. Spanning verzekerd!


Deze zomer kan je ook genieten van nieuwe afleveringen van 'Blue Bloods', de Amerikaanse dramareeks over het leven van de familie Reagan. Frank Reagan (Tom Selleck) is hoofd van de New York Police Deparment (NYPD). Net zoals zijn zonen en dochter verloor hij zijn hart aan de politiediensten. De verschillende generaties hebben elk een andere mening over hoe ze de criminaliteit in de wereld moeten oplossen.

Geniet heel de zomer lang van 'Navy NCIS', 'Law & Order', 'Blue Bloods', 'Scorpion', 'Hawaii Five-O', 'CSI Miami', 'Criminal Confessions', 'Forever', 'Border Force USA', 'Special Victims Unit' en nog veel meer.

Zin in een misdadige zomer? Vanaf 31 mei op Play6!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers