Nieuwe datum voor afscheid Samson & Gert

donderdag 7 mei 2020

Op 19 april zou Gert Verhulst normaal gezien afscheid nemen van zijn trouwe viervoeter Samson, maar het coronavirus besliste er anders over. Daarom is Studio 100 nu op zoek naar een nieuwe datum, en die is er nu. In december wordt Verhulsts dochter Marie het nieuwe baasje van Samson.

Dinsdag liet Studio 100 aan alle tickethouders weten dat de shows van april nu in december plaatsvinden. Voor de rest blijft alles hetzelfde. Iedereen behoudt zijn of haar plaats, maar tickets bijboeken is niet meer mogelijk. Gert kan nu eindelijk uitkijken naar zijn 'pensioen', en ook voor Marie, die eigenlijk nu al aan Samsons zijde zou moeten staan, is dit goed nieuws.
Aftellen tot december dus, en hopen dat het coronavirus niet opnieuw roet in het eten gooit.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers