Nominatie slaat in als een bom bij Ali: 'Deze keer is het pijnlijker'

zaterdag 18 maart 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2023

Jason, Bart en Ali zijn de genomineerden van deze week in 'Big Brother'. Ali kan maar moeilijk verkroppen dat Charlotte hem genomineerd heeft.

We hebben een mooie vriendschap gecreëerd, én ik heb jou een vrijstelling gegund.' Is Ali's ongerustheid terecht, of wordt zijn verblijf in het Big Brother-huis toch nog even verlengd?



'Big Brother' wordt elke werkdag om 22.00 uur uitgezonden op Play4 en om 20.30 uur op Goplay.be. Elke zaterdag is om 20.00 uur uur de liveshow 'Big Brother: Live' te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het 'Big Brother' huis.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers