'NOW WHAT' vanaf nu dagelijks te zien op GoPlay

maandag 26 september 2022
Foto: GoPlay - © GoPlay 2022

Nona: 'Het is een mega spannende dag voor mij vandaag, ik verhuis naar Antwerpen. Naar een huis dat ik niet ken, naar mensen die ik niet ken...'

7 jongeren kennen elkaar vooraf niet, maar hebben al zeker één ding gemeen: ze staan aan de start van hun volwassen leven en moeten beslissen hoe dat eruit mag zien. Samen gaan ze 3 maanden lang co-housen in het bruisende Antwerpen.


Hoe trekken ze hun plan, eenmaal buiten de veilige haven van hotel mama? Zien ze de wereld als een vat vol kansen of worden ze bang van alle hindernissen op hun parcours? Hebben ze tips voor elkaar? En bouwen ze vriendschappen op voor het leven? 'NOW WHAT' volgt 'Gen Z' ​ tijdens hun zoektocht naar zichzelf, nieuwe passies, een eerste job, een goed lief, nieuwe vrienden en hun plek in de maatschappij.


'NOW WHAT', elke dag om 12.00 uur op GoPlay.

Persbericht GoPlay
https://www.goplay.be/

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers