Ontdek nu al de stem van Suikerspin! - VIDEO

donderdag 1 oktober 2020

Ze is sugarsweet, energiek en bijzonder kleurrijk. Maar hoe haar echte stem klinkt, is voor de kijkers van 'The Masked Singer' nog een groot geheim. Welk bekend gezicht schuilt er achter het masker van Suikerspin?

De nieuwe 'Masked Singer' zingt vrijdag 2 oktober om 20.40 uur voor het eerst voor Vlaanderen en opent de show in een duel tegen Otter. Haar bijzondere stem verbaast iedereen meteen en doet de speculaties oplaaien. Wie is Suikerspin echt?


Zo maakt Suikerspin vrijdag haar opwachting in 'The Masked Singer':


Vorige week waren 1,5 miljoen kijkers op de afspraak, waardoor 'The Masked Singer' een marktaandeel van 64,5% wegkaapte in de doelgroep VVA 18-54 en zelfs 71,1% in de jongere doelgroep VVA 18-44 (live+uitgesteld). Het werd hierdoor de best bekeken VTM-dag in 5 jaar!

 


Lees ook:
Wie is Suikerspin? Vrijdag nieuw in 'The Masked Singer!'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers