Ook Norah Gharib en Guga Baul in nieuwe 'Nachtwacht'-film 'De Dag van de Bloedmaan'

zaterdag 3 april 2021

Na het enorme succes van de eerste film 'De Poort der Zielen' in 2018 en de tweede film 'Het Duistere Hart' in 2019 krijgt de populaire Ketnet-reeks 'Nachtwacht' een derde bioscoopfilm: 'De dag van de Bloedmaan'. De opnames van de nieuwe prent zijn in volle gang.

De filmcrew strijkt momenteel neer in Vremde om daar spectaculaire nachtopnames te maken. Met gastacteurs Nora Gharib, Guga Baùl en Begir Memeti is de 'Nachtwacht' tijdens deze film alvast in goed gezelschap.


Cast
Wilko: Giovanni Kemper
Keelin: Celine Verbeeck
Vladimir: Louis Thyssen
Rhea: Nora Gharib
Bardal: Guga Baùl  
Lupino: Begir Memeti
Sacha: Luna Van Avermaet
Quil: Gregory Van Damme
Romulus: Immanuel Lemmens
Cooper: Peter Van De Velde
Helena: Brigitte Heitzer
Vega: Sven De Ridder

'De Dag van de Bloedmaan'
In de derde 'Nachtwacht'-film staat deze keer de weerwolf centraal. Vlad, Keelin en Wilko komen terecht in het rijk der weerwolven. Hier heeft Wilko’s vader, Lupino, de wilde weerwolfclans in vrede verenigd. Samen met Wilko’s zus Rhea wil hij de weerwolven de moderne tijd inleiden. Er wordt echter tegen hem samengespannen door enkelen die juist terug willen naar het recht van de sterkste. Tijdens een duister offerritueel creëren zij de Bloedmaan, een eeuwige zonsverduistering die de weerwolven woest en wild maakt. En er ontstaat een krachtig, onverslaanbaar monster.  Onverslaanbaar? Ook voor de Nachtwacht?

De film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 15 december 2021. 'De Dag van de Bloedmaan' is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD).


Lees ook:
Ketnet-reeks 'Nachtwacht' krijgt derde bioscoopfilm 'De Dag van de Bloedmaan'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers