Opnames 'Knokke Off 2' zijn gestart

dinsdag 16 april 2024
Foto: VRT MAX - © Mayli Sterkendries 2024

Hoogtij(d): de opnames voor het tweede seizoen van 'Knokke off' zijn gestart! De fans van de immens populaire en veelgeprezen VRT MAX-reeks kunnen officieel uitkijken naar een nieuw seizoen vol drama, romantiek en avonturen.

In het vervolg op het meeslepende verhaal van Louise, Alex en Daan schitteren Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena opnieuw in de hoofdrollen. De terugkerende cast wordt vergezeld door nieuwe gezichten, die op een later moment worden onthuld.


Over 'Knokke off 2'
'Knokke off 2' gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

Topcast
In het tweede seizoen schittert opnieuw een Vlaams-Nederlandse topcast met in de hoofdrollen Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. De serie wordt geschreven door Luk Wyns naar een idee van Anthony Van Biervliet en geregisseerd door Laura Van Haecke.

'Knokke off' is een productie van Dingie voor VRT en Netflix in samenwerking met Dutch FilmWorks en met de steun van de Stad Knokke-Heist en de Tax Shelter maatregel van de Federale Overheid.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers