Opnames van 'Undercover 3' zijn gestart

maandag 5 oktober 2020

Maandag 5 oktober zijn de opnames van het derde seizoen van 'Undercover' begonnen. Dat heeft Eén via Instagram laten weten. En Tom Waes is al zeker terug van de partij.

In het interview dat TVvisie in augustus had met Tom Waes naar aanleiding van 'Undercover 2' had de acteur al laten verstaan dat de opnames van 'Undercover 3' op stapel stonden. En daar zijn cast en crew dus vandaag aan begonnen.


In een post op Instagram zien we acteur Frank Lammers, Ferry Bouman, een groot stuk taart verorberen met daarop het hoofd van Tom Waes. Die speelt in de nieuwe 'Undercover'-reeks dus opnieuw de rol van undercover-agent Bob Lemmens.

LEES OOK: Tom Waes is weer Bob in 'Undercover': 'Hij werkt zich alleen maar dieper in de problemen' - INTERVIEW

Wat het verhaal in het derde seizoen wordt, is voorlopig nog een goed bewaard geheim. 'Undercover' is een productie van De Mensen, voor Eén en Netflix. Wanneer het derde seizoen te bekijken zal zijn, is nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
Tom Waes is weer Bob in 'Undercover': 'Hij werkt zich alleen maar dieper in de problemen' - INTERVIEW

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers