Opnieuw moet een publiekslieveling 'Thuis' verlaten: exit Christophe Haddad

donderdag 22 februari 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

De VRT-soap 'Thuis' schuift opnieuw een van zijn populairste personages aan de kant. Na 9 jaar moet acteur Christophe Haddad, beter bekend als Bob Sleeckx, vertrekken. Zijn allerlaatste verhaallijn werd donderdag ingezet.

De fans van Bob hadden het al langer gemerkt. Er was iets aan de hand... Na maanden twijfel is er nu duidelijkheid. De kanker is terug en is niet meer te genezen. Die verhaallijn betekent meteen ook het definitieve einde voor het populaire personage én acteur Christophe Haddad.

Hoe dan ook, het worden bewogen weken in 'Thuis'. Hoe reageert Christine? Ziet ze het als wraak? Gelooft ze Bob of toch niet? Toch is de definitieve exit nabij. Acteur Christope Haddad kreeg eerder dit seizoen te horen dat zijn contract na 9 jaar niet meer verlengd wordt. Een exacte datum is nog niet bekend, maar binnenkort verdwijnt hij definitief uit de soap. Haddad startte in oktober 2015 in 'Thuis'. Eerder draaide hij al lange tijd mee op de set van de populaire Nederlandse soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

Of de exodus van populaire 'Thuis'-personages daarmee op zijn einde komt, is ook nog niet zeker. Het is immers geen geheim dat de makers de cast van 'Thuis' volop afslanken. Een beslissing die niet door alle kijkers positief onthaald wordt. Opnieuw wordt het bang afwachten voor de trouwe kijkers. Lees ook:
Drie personages verdwijnen uit 'Thuis'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers