Play Sports verlengt rechten WTA & ATP tennis

maandag 11 maart 2024

Play Sports blijft de plek waar de tennisliefhebber zijn favoriete sport kan volgen. Play Sports en de Women's Tennis Association (WTA) en de Association of Tennis Players (ATP) hebben de overeenkomst over de uitzendrechten rond de ATP- en WTA-tennistornooien verlengd tot 2026.

Zo zal er jaarlijks meer dan 1000 uren LIVE tennis te zien zijn op Play Sports.


Prestigieuze tornooien van de ATP1000 Tour zoals Parijs, Monte Carlo, Madrid, Rome, Shanghai, Montreal/Toronto en de WTA1000 Tour in Beijing, Miami, Rome, Madrid zullen ruimschoots te volgen zijn via Play Sports.

Maar er is ook aandacht voor WTA & ATP 500 wedstrijden van bvb. Stuttgart, Berlijn, Eastbourne, Washington, Tokyo, Rotterdam, Barcelona, Wenen en nog vele andere.

Het seizoen wordt traditiegetrouw afgesloten met de ATP Finals in Turijn.

Schitteren onze Belgen op de grote tornooien, dan zie je ze op Play Sports!

Vincent Stevens, VP Premium Entertainment: 'Het is met trots dat we de verlenging van het WTA- en ATP-tennisaanbod in het breedste sportpakket van België aankondigen. Hierdoor krijgen onze Play Sports-klanten een compleet aanbod, variërend van voetbal tot motorsport, veldrijden en golf. We kijken ernaar uit om ons opkomend Belgisch talent geweldige resultaten te zien behalen tijdens de WTA- en ATP-tennistours.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers