Play4 plant nieuwe editie van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'

woensdag 15 december 2021

Volgend jaar viert de populaire tv-quiz 'De Slimste Mens ter Wereld' zijn twintigste verjaardag en dat laat Play4 niet onopgemerkt voorbijgaan. Net als 10 jaar geleden komt er opnieuw een editie van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'.

Het opzet is eenvoudig, de beste kandidaten van de voorbije tien seizoenen nemen het tegen elkaar op en wie wint, mag zich 'de allerslimste mens ter wereld' noemen. Op die manier kennen we een opvolger voor Bert Kruismans, die vorige keer de speciale jaargang won. Wie deze keer meedoet, is momenteel nog niet bekend, maar de kans is groot dat enkele oud-winnaars zoals Tom Waes, Gilles Van Bouwel en Lieven Scheire hun opwachting maken.


Vorig jaar won sportanker Catherine Van Eylen de quiz, de winnaar van dit seizoen kennen we volgende donderdag.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers