Play4-programma 'Boris' wint Rockie Award in Canada

woensdag 12 juni 2024
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2023

BelgiŽ boven in Canada, want het succesvolle Play4-programma 'Boris' - gemaakt door productiehuis Woestijnvis - heeft er een nieuwe toptrofee bij: een Rockie Award. Dat maakte het Banff World Media Festival bekend.

Na enkele mooie prijzen in eigen land zoals de Ha! Van Humo en een Kastaar! zet Boris zich nu dus ook voor de eerste keer internationaal op de kaart met een prestigieuze prijs en dat nota bene in het land waarin Jeroom samen met zijn twee goede vrienden Jonas Geirnaert en Bockie De Repper een roadtrip maakte om daar de as van Jeroom z'n broer Boris uit te strooien. ​


Het festival – dat ook wel 'de Olympische Spelen van de televisie' wordt genoemd - reikt jaarlijks de Rockie Awards uit in Banff, in de Canadese Rocky Mountains. Het festival erkent en bekroont uitmuntendheid in wereldwijde televisie en digitale media.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt HťlŤne Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers