Podcast 'De Thuisploeg' deze week met Wannes Lacroix

dinsdag 28 maart 2023
Foto: Eén - © VRT 2022

Deze week word je in de podcast van 'De Thuisploeg' uitgenodigd in de loge van Wannes Lacroix die intussen al meer dan een jaar in de huid van Niels Le Grand kruipt.

Afgezien van hun uiterlijk en hun geaardheid hebben Wannes en Niels bitter weinig met elkaar gemeen. Niels is een gereserveerde jongen met een voorliefde voor biochemie, terwijl de extravagante Wannes een open boek is met een diepgegronde haat voor de bodywarmers die Niels te pas en te onpas draagt.


Wannes deelt in de podcast zijn goede voornemens van 2023 én hij verklapt met welke BV’s hij wel eens een stomende scène zou willen spelen.

Ook vertelt Wannes dat hij tijdens zijn auditie de rol van Niels bijna had opgegeven: 'Ik was omgeven door allemaal blondjes die auditie kwamen doen om de tweeling te spelen.' Wannes, die donker haar heeft, zag zijn droom stilaan wegebben. Tot Ivana binnenkwam: 'Ik wist: it’s us against the rest.' En de chemie tussen de twee heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen: de donkerharige tweeling Le Grand was een feit.

Ook in het tweede seizoen van de podcast ‘De Thuisploeg’ kruipt MNM-dj Sander Gillis elke week in de loge van een andere acteur om hem te vragen hoe het is om in de grootste dagelijkse fictiereeks van ons land mee te spelen. Elke dinsdag vind je een nieuwe aflevering op VRT MAX en alle andere podcastplatformen, waar je ook alle afleveringen van het eerste seizoen kan (her)beluisteren.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers