Pommelien Thijs grote winnaar van 'Het Gala van de Gouden K's'

zaterdag 20 januari 2024
Foto: Ketnet - © VRT 2024

'Het Gala van de Gouden K's' was vanavond aan zijn elfde editie toe. In een bruisend en tot aan de nok toe gevuld Sportpaleis genoten Ketnetters en hun ouders van een spetterende show met tal van optredens. Slokop van de avond is Pommelien Thijs. Zij nam 3 Gouden K's mee naar huis.

Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd. Onder meer de Ketnet-wrappers, Dina Tersago, Coely, Isa Humblet, Elodie Ouédraogo, Bumba, Aaron Blommaert, Steven Van Herreweghe, Bart Peeters, Sander Gillis, Quinn & Aaron Bezemer, Metejoor, Fien Germijns, Jacotte Brokken, Zita Wauters en vele anderen tekenden present voor de awardshow van Ketnet. Tijdens het Gala konden de kijkers in het Sportpaleis en thuis ontdekken wie of wat in 2023 in media, showbizz en sport het populairst was bij Vlaamse kinderen en dus een Gouden K verdiende. ​Pommelien Thijs was dé grote winnaar van de avond en ging met 3 Gouden K's naar huis.

Pommelien grote winnaar van de avond

Er werden opnieuw tien Gouden K's uitgereikt. #LikeMe ging voor een laatste keer naar huis met een award voor Ketnet-programma, The Masked Singer won opnieuw de Gouden K voor familieprogramma en ook Karrewiet viel weer in de prijzen. Maar grote winnaar van de avond was zangeres en actrice Pommelien Thijs, die met drie Gouden K's naar huis mocht.

    Ketnet-programma: #LikeMe
    Ketnet-ster: Pommelien Thijs in #LikeMe
    Ketnet-moment: Sander neemt afscheid als Ketnet-wrapper
    Familieprogramma: The Masked Singer
    Held: Aaron Blommaert wint The Masked Singer
    Song: Pommelien Thijs – Erop of eronder
    Artiest: Pommelien Thijs
    Online ster: Timon Verbeeck
    Online kanaal: @Karrewiet
    Outfit van de avond: Bert De Kock

Spectaculaire show
Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd op de elfde editie van het Gala. Er waren onder andere optredens van CAMILLE, Francisco, XINK en Gustaph. Enkele castleden van #LikeMe, zoals Hugo Sigal en Ann Van Den Broeck, verrasten ook de hoofdcast met een ontroerende afscheidsperformance. Pommelien Thijs sloot de avond gepast af met de Song van het jaar 'Erop of eronder'.


 

De awards werden uitgereikt door de coolste namen uit de showbizz: Dina Tersago, Gloria Monserez, Coely, Isa Humblet, Elodie Ouédraogo, Bumba, Aaron Blommaert, ​ Steven Van Herreweghe, Bart Peeters, Sander Gillis, Quinn & Aaron Bezemer, Metejoor, Fien Germijns, Jacotte Brokken, Zita Wauters en vele anderen.
Op zondag 21 januari kan je de show herbekijken op Ketnet, samen een backstage-verslag van Rode Lopers Imea en Timon.

Op woensdag 24 januari kan je omstreeks 13.30 uur de show bekijken met VGT, op ​ Ketnet, VRT MAX en Ketnet.be.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers