PRIMEUR: Dit is de nieuwe begingeneriek van 'Familie', gezongen door CAMILLE!

zaterdag 27 augustus 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

'Aan de kleur van jouw stem weet ik wie jij bent.' Met deze woorden opent vanaf maandag 29 augustus elke aflevering van het nieuwe 'Familie'-seizoen.

De reeks steekt in een nieuw kleedje, met een fonkelnieuwe begingeneriek die wordt gezongen door CAMILLE. Die generiek is pas maandag voor het eerst op het televisiescherm te zien maar werd nu al in absolute primeur gelost. Met frisse beelden en een song die heel snel in de hoofden van de kijkers blijft hangen. Met deze nieuwe begingeneriek en een extra lange, spannende aflevering trapt 'Familie' het 32ste seizoen af.


'De nieuwe, straffe 'Familie'-song van CAMILLE resulteert in een frisse, hippe en snedige begingeneriek met vertragingen, versnellingen en verrassende overgangen', klinkt het bij creative producer Wim Feyaerts. 'Een wervelwind aan beelden introduceert al onze personages op hun eigen herkenbare manier.'

Bekijk de nieuwe generiek hier in absolute primeur:


CAMILLE brengt het volledige nummer Kleur van op haar nieuwe album SOS ook zondagavond voor het eerst op tv in 'Tien Om Te Zien'. Komende maandag krijgen de 'Familie'-kijkers de nieuwe generiek voor het eerst op het tv-scherm te zien en op zaterdag 17 september brengt CAMILLE de song ook helemaal live tijdens het 30 Jaar Familie Feest in de Lotto Arena. Tickets zijn verkrijgbaar via 30jaarfamiliefeest.be.

LEES OOK: Eerste aflevering vanavond al in première!

'Familie', vanaf maandag 29 augustus elke weekdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.
​'Tien Om Te Zien', zondag 28 augustus om 20.00 bij VTM en op VTM GO.


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW
Wie overleeft de seizoensfinale van 'Familie' (niet)?

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers