Productie voor tweede seizoen van Streamz Original '2DEZIT' gaat van start

maandag 5 juni 2023
Foto: © Streamz 2022

Zoals meteen na de release van het eerste seizoen van '2DEZIT' werd aangekondigd, komt er in 2023 een vervolg op de populaire jongerenreeks.

De opnames zijn dit weekend van start gegaan, met op de set Lauren De Bie, Nidal van Rijn ('Bittersweet Sixteen'), Nathan Bouts ('Dansaertvlamingen', 'Season of Sex'), Ninalotte Roose ('Familie'), Jente D'Hose en Ferre Van den Broeck ('FOMO'). Het nieuwe seizoen zal later dit jaar exclusief te zien zijn op Streamz.


'2DEZIT' is een wilde rit door een onstuimige rivier van liefde en lust, parties en pijn, drank en drugs, vriendschap en verdriet, diepe gesprekken en dikke cursussen, loeiharde muziek en dito (emotionele) katers en het gevoel van eeuwige jeugd, of toch voor even. Na het turbulente eerste seizoen, gaan de avonturen van Niko (Ferre van den Broeck), Lucas (Nathan Bouts), Noor (Jente D'Hose), Cem (Nidal van Rijn), Amy (Lauren De Bie) en Lotte (Ninalotte Roose) verder.

De vriendengroep pikt de draad weer op waar het eerste seizoen geëindigd is. Tijdens de blok zijn ze genoodzaakt om een nieuw kot te zoeken. En dat schept mogelijkheden, want er blijkt een kamer over te zijn... Daarnaast blijven ze allemaal op zoek naar wie ze zijn, waarbij de vrienden al eens botsen met zowel elkaar als zichzelf.

Het tweede seizoen van de reeks wordt geschreven door Bram Renders ('wtFOCK', 'Patser'), Julie Bovendaerde ('Lisa'), Cas Peeters, Joyce Beullens ('Onderhuids') en Sam Rutten in een regie van Niels Sabbe ('Meisjes', 'Lisa').

'2DEZIT' is een productie van Streamz en Sputnik Media, het volledige eerste seizoen is nu te zien op Streamz. Het tweede seizoen is in 2023 te zien op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers