Proximus breidt aanbod voor wielerliefhebbers gevoelig uit

donderdag 1 juni 2023
Foto: © Proximus 2021

Met de bedoeling een brede en gevarieerde waaier aan content uit te bouwen voor wielerliefhebbers, versterkt Proximus zijn wieleraanbod via Pickx met extra exclusieve koerscontent in verschillende disciplines.

Dat laat de telecomoperator weten in de aankondiging van een hernieuwd partnership met Flanders Classics, de overkoepelende organisatie achter onder meer Omloop Het Nieuwsblad en Ronde van Vlaanderen.


Via Pickx (tv, web en app) kunnen klanten straks 4 Europese rittenkoersen live volgen, met de Ronde Van Zwitserland (van 11 tot 18 juni), de Ronde van Polen (van 29 juli tot 4 augustus), de Vuelta a Burgos (van 15 tot 19 augustus) en de Ronde van Duitsland (van 23 tot 27 augustus). Voor de Ronde van Zwitserland krijgen wielerfans naast de dagelijkse live uitzendingen ook highlights en exclusieve reportages te zien tijdens het programma 'Musette'.

Pickx.be brengt de livestreams van lokale wielerwedstrijden zoals GP Stad Halle, Muurclassic, Gooikse Pijl en GP Oetingen.

Proximus Pickx neemt de spectaculaire mountainbikediscipline '2023 UCI Eliminator World Cup' op in het basisaanbod. Eliminator is de korte sprintvariant van het mountainbiken en loopt over een kort circuit van 500 meter met kunstmatige hindernissen doorheen het stadscentrum. 5 Europese City Mountainbike-wedstrijden (waaronder races in Parijs en Barcelona maar ook in Leuven en Oudenaarde) zijn live en integraal te zien op Pickx.

Tot slot is Proximus ook partner van het EK/BK Gravel op 1 oktober in Oud-Heverlee. Een ideale opwarmer voor het WK gravel in 2024, dat eveneens in ons land plaatsvindt.

Persbericht Proximus
https://www.proximus.be/pickx/nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers