Sam en Sergio zetten de jagers een hak in 'Het Jachtseizoen'

donderdag 1 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

donderdagavond verklaart VTM het jachtseizoen voor geopend. Sergio en Sam Gooris is het eerste bekende duo dat in 'Het Jachtseizoen' vier uur lang uit de klauwen van jagers Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop probeert te blijven.

Die zetten ondertussen een bloedstollende achtervolging in, maar worden daarbij serieus gedwarsboomd. Vooral wanneer Sam en Sergio een meesterzet denken te doen door de eenmalige 'offline'-knop in te duwen. Daarmee verdwijnen ze 10 minuten lang helemaal van de rader en sturen ze geen signaal meer uit naar de jagers. Die zitten ondertussen met de handen in het haar. 'Dit zijn de langste 10 minuten uit mijn leven', aldus Laura. 'Het Jachtseizoen? Nee, Het Wachtseizoen!' Slagen Sam en Sergio erin om op de vlucht te blijven? Of worden ze genadeloos geklist?'Het Jachtseizoen', donderdag 1 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers