Schrijf je in voor 'Extreme Makeover Vlaanderen' met James Cooke

vrijdag 21 mei 2021
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

's Werelds grootste, meest spraakmakende en life changing bouwprogramma komt naar Vlaanderen! In 'Extreme Makeover Vlaanderen' nemen vrienden, familie en/of buren het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend.

In 'Extreme Makeover Vlaanderen' krijgt het huis van een gezin dat altijd klaar staat voor een ander maar zichzelf daardoor vergeet, een ongeziene extreme verbouwing.


Families met een hartverwarmend verhaal die een duwtje in de rug kunnen gebruiken - simpelweg omdat ze niet het geld, de mogelijkheid of de tijd hebben om hun huis om te toveren tot die perfecte droomwoning - kunnen binnenkort op de hulp rekenen van James Cooke en  zijn experten (het verbouwteam) van 'Extreme Makeover Vlaanderen'.

Met de hulp van hun achterban, James en een team van experten hoeft de familie helemaal niets te doen. De grootste fans van het gezin en het (hele) 'Extreme Makeover'-team werken dag en nacht samen voor dat ene doel: het gezin in kwestie eindelijk hét geluk bezorgen dat het verdient. Want voor die gezinnen betekent een nieuw huis een nieuwe start.

Daarom zijn de makers op zoek naar mensen die ze kunnen helpen. Iemand die altijd voor iedereen klaar staat maar eigenlijk eens aan zichzelf en zijn familie moet denken. Verdient jouw familie dit? Of een familie die jij kent? Laat het snel weten via het inschrijvingsformulier hier op GoPlay.be.

Bron: GoPlay.be
Meer artikels over Play4

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers