Sean Dhondt speelt hoofdrol in 'Ketnet Musical: De Finale'

zondag 12 september 2021
Foto: Ketnet - © VRT 2021

De Ketnetters kwamen deze ochtend in 'Kingsize Live' te weten wie naast Gloria Monserez de tweede volwassen hoofdrol zal spelen in 'Ketnet Musical: De Finale'. Niemand minder dan Sean Dhondt zal de cast vervoegen als Hoflakei Jeroom.

De Ketnetters kwamen ook te weten dat Gio Kemper en Zita Wauters opnieuw de presentatie van de show op zich zullen nemen. Heel wat bekende koppen dus dit najaar bij de zevende en laatste editie van Ketnet Musical.


'Dit is de eerste keer dat ik meespeel in een musical, dus vind het sowieso enorm spannend én ik kijk er tegelijkertijd ook erg naar uit om mee in die wereld te duiken! Tot op de planken van het theater!', aldus een enthousiaste Sean Dhondt.

'Ketnet Musical: De Finale'
Met 'Ketnet Musical' gaat Ketnet samen met Studio 100 al enkele jaren op zoek naar jong musicaltalent. Die oproep levert telkens opnieuw een straffe cast op, die maandenlang hard werkt om de musical in de zalen te brengen. Ketnet biedt ook deze laatste editie kansen aan kinderen met zang- en acteertalent. Op 7 november komen de Ketnetters in de 'Startshow' te weten welke kinderen meespelen in 'Ketnet Musical: De Finale'. Wie de twee hoofdrollen zal vertolken komen de Ketnetters te weten in de 'Finaleshow' op 5 december. 'Ketnet Musical: De Finale' gaat in première op 12 maart 2022 in Plopsaland De Panne en trekt nadien naar het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole Gent.

Het verhaal
In 'Ketnet Musical: De Finale' wordt musicalactrice Fenne op de dag van haar première op magische wijze gekatapulteerd naar Het Land der Musicals. Is het in het land vol muziek dan altijd feest? Niets is minder waar. De jonge Koning Louis is ontvoerd! Hoflakei Jeroom (gespeeld door Sean Dhondt) ontvangt Fenne enthousiast. Zij zou als enige de jonge koning en zo ook het land van de ondergang kunnen redden. Want niemand minder dan de Gravin Berthilda van Silencio (gespeeld door Gloria Monserez) heeft vreselijke plannen. Kan Fenne haar stoppen?

'Ketnet Musical' is een samenwerking tussen Ketnet en Studio 100.

De 'Startshow' is te zien op 7 november en de 'Finaleshow' op 5 december via Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app.


Lees ook:
Studio 100 en Ketnet sluiten na zeven jaar 'Ketnet Musical' af met Gloria in hoofdrol

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers