'Sex And The City'-reboot 'And Just Like That...' komt naar Play5!

dinsdag 21 februari 2023
Foto: © Streamz 2021

Goed nieuws voor de fans van 'Sex And The City'! Want het vervolg 'And Just Like That...' komt naar Play5. In de reboot loodsen hartsvriendinnen Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) zich door en langs de complexiteiten van hun leven als vijftigers en gaan ze op zoek naar de ideale balans tussen carrière, gezin en vriendschap.

De drie hoofdpersonages zijn geëvolueerd en dat merk je ook als kijker. Ze worden geconfronteerd met hun ouderdom, het verstrijken van de tijd en huwelijken die uitlopen op scheidingen. De liefde in al haar facetten is, net als in 'Sex And The City', nog steeds het centrale thema, dus gesprekken over gender, dating apps en podcasts over seks kunnen ook vandaag de dag zeker niet uitblijven.


'And Just Like That...', vanaf 22 februari elke woensdag om 20.35 uur als dubbelaflevering op Play5.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers