Smokkelt rebelse Gers Pardoel stiekem zijn deo mee in 'Special Forces'?

maandag 22 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

In 'Special Forces' hebben de rekruten na een reeks zware opdrachten het basecamp bereikt. Daar moeten ze hun rugzak voor de komende dagen pakken, maar die mag alleen het hoogstnoodzakelijke bevatten.

'Als we op missie gaan, nemen we enkel de items mee die we effectief nodig hebben om een opdracht uit te voeren. Geen overbodig gewicht. Persoonlijke items kunnen ook een gevaar betekenen en je eigen veiligheid in gevaar brengen. Die items kunnen meer verraden over jezelf of rest van het team als je gevangengenomen wordt', klinkt het bij Chef Kevin.


Olivier Deschacht overweegt om zijn oordopjes stiekem bij te houden maar volgt met de nodige tegenzin het advies van mederekruut en intensivist Geert Meyfroidt op. 'Doe het niet! Echt waar, ik heb geen zin in burpees!', klinkt het. Gers Pardoel daarentegen besluit om ondanks de duidelijke regels zijn deo toch stiekem bij te houden. Hebben zijn mederekruten hem door? Zullen de instructeurs hem betrappen? En wat voor consequenties hangen er vast aan zijn stiekeme, rebelse actie?


'Special Forces', maandag 22 april om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers