Soul queen Mentissa wint 'The Voice Kids'

zaterdag 25 oktober 2014

Coach Natalia had het voorspeld: de winnaar van 'The Voice Kids' komt uit haar team. De intussen 15-jarige Mentissa Aziza uit Denderleeuw ging na een wervelende finale met de prijzen aan de haal en is de allereerste winnares van 'The Voice Kids'.

Haar krachtige soulstem en aanstekelijk enthousiasme konden de 250-koppige jury in het Gentse Kuipke het meest overtuigen. Mentissa wint een studiebeurs van 10.000 euro en brengt op maandag 3 november haar eigen single uit.


Die single wordt een cover van I've Got The Music In Me van The Kiki Dee Band, het nummer dat Mentissa ook tijdens de finale van 'The Voice Kids' zong en waarmee ze zichzelf tot topfinaliste van team Natalia bombardeerde. In de laatste fase van de finale haalde Mentissa het van haar collega-finalisten Jens en Fiona met een ijzersterke versie van The Greatest Love Of All van Whitney Houston.

'Dat ik de winnares van 'The Voice Kids' zou worden, had ik nooit durven dromen. De finale halen alleen al was een prachtig cadeau. Een vriendin heeft me ingeschreven voor 'The Voice' en na wat twijfels ben ik zonder enige verwachting in het avontuur gestapt. Het was een ongelofelijk leerrijke ervaring en een eer om met mijn coach Natalia te mogen samenwerken. Zij heeft mij enorm veel bijgebracht, dat ik voor altijd zal meedragen. Ik kijk er nu enorm naar uit om mijn single aan de mensen te laten horen!', aldus een dolgelukkige Mentissa.

VTMTheVoiceKids

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers