Stan Van Samang is Harry Peeters in 'Thuis'

donderdag 24 september 2020

Groot nieuws: Stan Van Samang kondigde donderdag aan dat hij binnenkort als acteur te zien is in 'Thuis'. Dat vertelde hij in primeur op MNM in 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow'.

Stan zal in de huid kruipen van het nieuwe personage Harry Peeters, dat net voor het einde van het jaar in 'Thuis' zal verschijnen. Stan zal in de loop van oktober voor het eerst op de set staan van de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen.


'Harry is een hardwerkende zelfstandige, een ondernemer', zegt Stan over zijn nieuwe personage. 'Hij laat zich graag omringen door the rich and famous, dat is de wereld waarin hij elke dag werkt. Hij is ambitieus en gaat voor zijn projecten op werkvlak maar ook privé.  Ik kan uiteraard nog niet te veel verklappen, daarvoor moet je gewoon kijken.'

'Gevraagd worden om te gaan acteren in Vlaanderens meest bekeken fictiereeks is een hele eer. Ik kijk er alvast enorm naar uit om straks samen te werken met deze geoliede machine. Ik voel me nu al 'Thuis' bij al deze fijne collega's!'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers