Streamz lanceert eerste teaser en release date van 'D5R: De Laatste Zomer Samen'

donderdag 1 juni 2023
Foto: © Streamz 2023

End of an era: Amber (Jamie-Lee Six), Kyra (Liandra Sadzo), Leyla (Angela Jakaj), Vincent (Thijs Antonneau) en Wout (Sander Provost) gaan voor een laatste keer samen op reis.

Na twaalf seizoenen en twee films komt er een einde aan 'D5R'. Het begon destijds als een fictiereeks over vijf jongeren die elkaar leerden kennen op de middelbare school in Vilvoorde. De tieners van weleer zijn echter jongvolwassenen geworden, die in de laatste seizoenen hun studententijd doorbrachten in Gent. In de zomerse slotfilm 'D5R: De Laatste Zomer Samen' volgen we een laatste keer hun avonturen. De opnames voor de film zitten erop en vanaf 29 juni 2023 kun je de film exclusief bekijken op Streamz.Een zorgeloze zomervakantie, voor ze allemaal gaan werken en samenwonen in Gent. De vrienden trekken naar Portugal, waar Wout al een aantal weken werkt in een beachbar. Maar wat een leuke vakantie moest worden, draait helemaal anders uit. Bij terugkeer is niets nog hetzelfde… ​

'D5R' is een realistische fictiereeks over 5 jongeren die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten onafscheidelijk zijn. Hun levens, karakters en verhalen zijn uit het leven gegrepen. Al sinds 2014 kunnen jongeren de avonturen van Amber (Jamie-Lee Six), Kyra (Liandra Sadzo), Leyla (Angela Jakaj), Vincent (Thijs Antonneau) en Wout (Sander Provost) volgen terwijl ze samen opgroeiden. Thema’s zoals vriendschap en relaties komen daarbij uitgebreid aan bod, maar ook maatschappelijke topics zoals catfishing, sexting en drugsmisbruik worden aangekaart. Dit alles maakt de 'D5R' inmiddels tot een iconische reeks voor zijn generatie. Aan het studentenleven van de 5 vrienden komt een einde en daarmee ook aan de reeks. De film vormt hiervan het slotstuk.

'D5R' is een Streamz Original geproduceerd door Warner Bros ITVP Belgium. De twaalf seizoenen van 'D5R' zijn op Streamz te bekijken net als 'D5R: De Film'.

De nieuwe film 'D5R: De Laatste Zomer Samen' zal vanaf 29 juni exclusief bij Streamz te zien zijn.


Lees ook:
Streamz kondigt twaalfde en laatste seizoen van 'D5R' aan
Nieuwe 'D5R'-film wordt in 2023 opgenomen

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers