Streamz lost wervelende trailer van 'De Kraak'

donderdag 18 november 2021

In 'De Kraak' speelt Gene Bervoets de gewiekste bendeleider Alidor Van Praet, die na een vorige mislukte heist een nieuwe cyberaanval plant met zijn handlangers. Ze rekruteren Jeremy, een jonge hacker (Tijmen Govaerts), om mee de grootste bankroof aller tijden te plegen.

De achtdelige serie draait rond de 20-jarige Jeremy Peeters, een verlegen maar geniale computer nerd. Hij leeft in perfecte anonimiteit en is nog nooit met het gerecht in aanraking gekomen. Maar wanneer hij als IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. Met zijn hulp willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen en een buit maken van 350 miljoen euro. Hun doelwit is een grote bank in Frankfurt.



De hoofdrollen zijn weggelegd voor Tijmen Govaerts, Gene Bervoets, Ella-June Henrard, Manuel Broekman, Koen De Graeve, Joren Seldeslachts, An Miller, Claude Musungayi, Hilde De Baerdemaeker, Dirk Van Dijck, Chris Thys en Floor Van Boven. De reeks werd bedacht en geschreven door Kristof Hoefkens en Maarten Goffin en de regie lag in handen van Frank Van Mechelen en Joost Wynant.

Janus en Lennert Coorevits ('The Compact Disk Dummies') tekenenden voor voor de volledige score van de film. De titeltrack van 'De Kraak' zal samen met de reeks op 1 december 2021 uitgebracht worden.

'De Kraak' is een productie van Pieter Van Huyck en Ivy Vanhaecke De Mensen. De serie kwam tot stand met de steun van VAF/Mediafonds van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle, Belgische Tax Shelter, Antwerp Film Bonus en met de medewerking van de stad Antwerpen.

Vanaf 1 december 2021 is de volledige reeks beschikbaar op Streamz en Streamz+ en later bij VTM.


Lees ook:
Streamz lanceert gloednieuwe VTM-reeks 'Billie vs Benjamin'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers