'Sturm der Liebe' verhuist vanaf volgende week naar VTM GOLD

maandag 29 augustus 2022

'Sturm der Liebe' is ondertussen al op een aantal VTM-zenders te zien geweest. De laatste tijd kon je de Duitse telenovelle zien op VTM 2. Maar daar komt vanaf volgende week verandering in.

Fans van 'Sturm der Liebe', opgelet! De Duitse telenovelle is vanaf maandag 5 september niet meer te bekijken op VTM 2. De serie verhuist naar oldies-zender VTM GOLD waar elke dag om 18.00 uur een nieuwe aflevering geprogrammeerd staat.


Deze week is 'Sturm der Liebe' nog gewoon op VTM 2 te zien. De preview van de afleveringen vind je hier!

De soapseries 'Neighbours' ('Buren') en 'Home and Away' blijven vooralsnog wel gewoon verder te bekijken op VTM 2. Alle reeksen zijn uiteraard ook te bekijken op VTM GO.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers