Terug op Eén: nieuw seizoen 'Flikken Maastricht'!

zaterdag 10 april 2021

Vanaf zondag zendt Eén het 13de seizoen uit van de populaire Nederlandse politiereeks 'Flikken Maastricht'. En ook dit seizoen belooft spanning en spektakel. Rechercheurs Floris Wolfs en Eva Van Dongen krijgen het niet gemakkelijk...

In het dertiende seizoen van 'Flikken Maastricht' komt de verhouding tussen rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen zwaar onder druk te staan. Eva worstelt met een verslaving en dat zorgt voor een groeiend gebrek aan vertrouwen tussen de twee. Daarnaast blijkt er een club van machtigen binnen Justitie die zich met ongure en illegale zaken bezighoudt en daarbij slachtoffers dichtbij maakt. Wolfs en Eva proberen de verantwoordelijken te vinden, maar lopen tegen de machtigen die het voor het zeggen hebben op. Als ze niet willen opgeven komt hun eigen positie in gevaar.


Hier alvast een preview:


Aflevering 1: 'Dope Sucks'
Eva denkt haar verslaving de baas te kunnen, maar komt zwaar onder druk bij een zaak waarin een grote lading heroïne geript is. Een vrouw komt aangifte doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Romeo en Marion krijgen met een vermissing te maken. Een alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze haar huis is uitgezet.

'Flikken Maastricht', seizoen 13, vanaf zondag 11 april om 20.55 uur op Eén.


Lees ook:
Seizoen 15 voor 'Flikken Maastricht'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers