'Terzake' en 'De Afspraak' starten tv-seizoen in oud decor

woensdag 30 augustus 2023
Foto: Canvas - © VRT 2019

Voorlopig zullen de duidingsprogramma's 'De Afspraak' en 'Terzake' op VRT CANVAS nog te zien zijn vanuit het oude decor. Dat weet Het Nieuwsblad. De opbouw van de nieuwe studio blijkt vertraging te hebben opgelopen.

Voorlopig nog geen nieuw decor voor 'De Afspraak' en 'Terzake'. In juni werd daar gewag van gemaakt. Er zou een hoogtechnologisch decor komen met een indrukwekkende ledwand. Maar de bouw van dit technisch hoogstandje heeft vertraging opgelopen. Hierdoor is alles niet tijdig klaargeraakt voor de start van het nieuwe seizoen, maandag 4 september.


Dus zijn de duidingsprogramma's op VRT CANVAS nog even genoodzaakt om de oude, bestaande, decors te gebruiken. Het is niet bekend wanneer de nieuwe studio dan wel in gebruik kan worden genomen.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers