'Terzake' en 'De Afspraak' starten tv-seizoen in oud decor

woensdag 30 augustus 2023
Foto: Canvas - © VRT 2019

Voorlopig zullen de duidingsprogramma's 'De Afspraak' en 'Terzake' op VRT CANVAS nog te zien zijn vanuit het oude decor. Dat weet Het Nieuwsblad. De opbouw van de nieuwe studio blijkt vertraging te hebben opgelopen.

Voorlopig nog geen nieuw decor voor 'De Afspraak' en 'Terzake'. In juni werd daar gewag van gemaakt. Er zou een hoogtechnologisch decor komen met een indrukwekkende ledwand. Maar de bouw van dit technisch hoogstandje heeft vertraging opgelopen. Hierdoor is alles niet tijdig klaargeraakt voor de start van het nieuwe seizoen, maandag 4 september.


Dus zijn de duidingsprogramma's op VRT CANVAS nog even genoodzaakt om de oude, bestaande, decors te gebruiken. Het is niet bekend wanneer de nieuwe studio dan wel in gebruik kan worden genomen.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers