'Thuis' eindigt de week met een schokkende onthulling

vrijdag 2 juni 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Vorige maand werd de 'Thuis'-wereld stevig door elkaar geschud: superschurk Chris Geerinckx (Danny Timmermans) pleegde zelfmoord en nam zijn aartsvijand en publiekslieveling Harry Peeters (Stan Van Samang) mee in het graf.

Even leek het alsof de rust was teruggekeerd: de grote schurk was er niet meer. Maar dat is buiten Chris’ snode plannen gerekend. Zijn rechterhand blijkt gewoon nog doodleuk rond te lopen. Maar wie is die handlanger? Dat blijkt niemand minder dan zijn dochter te zijn: kersverse politieagente Maïté Santens (Sara Gracia Santacreu).


Zo vader, zo dochter
Onschuldige en flirterige Maïté, de nieuwste aanwinst binnen het politiekorps van Dieter en Tim, blijkt alles behalve onschuldig te zijn. Ze is de dochter én handlanger van schurk Chris Geerinckx.

Eindelijk wordt duidelijk hoe Chris zo lang onder de radar kon blijven: hij werd beschermd door zijn dochter die voor de politie werkte. Wat haar verdere plannen zijn, is nog niet helemaal duidelijk. Zal haar bedrog ooit uitkomen of komt ze ermee weg?


Tweede verdachte opgepakt in moordonderzoek Alexander
En alsof de onthulling van Maïté niet spannend genoeg is, doet 'Thuis' er nog een schepje bovenop. Een nieuwe verdachte in het moordonderzoek van Alexander wordt opgepakt. En die verdachte is brave advocaat Dries Van Aken (Yemi Oduwale). Volgens de politie werd hij herkend op de plaats delict. En Dries? Die volgt de politie plichtsbewust. Heeft Dries de moord écht op zijn geweten of slaat de politie opnieuw de bal mis?

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers