'Thuis': week 23 (2022) - PREVIEW

zaterdag 4 juni 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Tim en Sam leven op gespannen voet en Niels en Silke kunnen zich moeilijk op hun examens concentreren. Kobe komt tot een zwaar emotioneel inzicht, Bob en Tamara worden verrast en Lowie heeft een nieuw spectaculair idee voor Boowie. Judith zoekt afleiding en Waldek steunt Nora. Marianne krijgt een speciale brief, Niels besluit eerlijk te zijn en Frank belt naar zijn dochter. Angèle geeft Waldek de wind van voor. Harry komt langs bij Chris.

Maandag 6 juni 2022 - aflevering 5241
Er hangt spanning tussen Tim en Sam. Niels en Silke hebben examens, maar ze zijn er met hun gedachten niet helemaal bij. Dieter deelt zijn theorie met Tim over een lijk dat gevonden werd. Nancy is hard voor Kobe.


Dinsdag 7 juni 2022 - aflevering 5242
Tim vreest dat Dieter last heeft van tunnelvisie. Adil en Christine bespreken een nieuwe aanwinst voor het bedrijf. Kobe komt tot een zwaar emotioneel inzicht. Bob en Tamara keren terug van huwelijksreis en worden verrast.

Woensdag 8 juni 2022 - aflevering 5243
Lowie pitcht bij Bob een nieuw spectaculair idee dat hij heeft voor Boowie. Joren en Eddy krijgen voor hun project hulp uit onverwachte hoek. Harry probeert zijn dochter te beschermen. Een financiële meevaller dient zich aan voor Sam en Tim.

Donderdag 9 juni 2022 - aflevering 5244
Judith zoekt afleiding en zij is niet de enige. Nora krijgt steun van Waldek, die daarnaast zelf moet studeren voor het examen van sommelier, net zoals Rosa. Er komt een speciale brief toe voor Marianne. Harry wil Tim dringend spreken. Niels besluit om eerlijk te zijn.

Vrijdag 10 juni 2022 - aflevering 5245
Karin raadt Kobe aan om zichzelf voorop te zetten. Frank raapt zijn moed bij elkaar en belt naar zijn dochter. Angèle veegt Waldek de mantel uit. Ilias vreest dat hij de lat te hoog heeft gelegd voor zichzelf. Harry loopt langs bij Chris voor hun maandelijkse afspraak.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Thuis': week 22 (2022) - PREVIEW

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers