TikTokker Bert De Kock gaat op 'MakeUpDate' met acht bekende gezichten

vrijdag 1 maart 2024
Foto: VRT MAX - © VRT 2024

Stop, make your mind up! TikTok-ster Bert De Kock gaat op date. Niet romantisch, wl onthullend. In nieuwe afleveringen van de VRT MAX-reeks 'MakeUpDate' praat Bert opnieuw met acht bekende gezichten tijdens een (up)date over hun leven.

Deze keer kiezen Average Rob, Charlotte Sieben, Jacotte Brokken, Coely, Jonatan Medart, Nora Gharib, Jamie-Lee Six en Ziggy Krassenberg wie of wat ze écht in de spiegel willen zien. Een hamburger, paashaas of toch maar een donderwolk? Het resultaat is geen klassieke beauty tutorial. Wél nieuwe wekelijkse afleveringen vol make-up, verrassende bekentenissen en vooral veel humor.


Average Rob
Vrijdag 1 maart

Bert gaat als eerste op 'MakeUpDate' met Zaddy Average Rob. Een verrassende date met veel eerste keren: van de eerste keer viraal met Obama tot Bert zijn bierontmaagding.

Is Rob klaar voor het vaderschap? Bert neemt de proef op de som. Robs carrière begon als klasclown, maar zijn oorspronkelijk verhaal start eigenlijk op buitenlandse stage in Shangai.

Average Rob: 'Op buitenlandse stage heb ik leren content maken. Toen was Snapchat echt een ding. Het was de eerste keer dat stories bestonden. En dan ben ik mijn avontuur in Shangai beginnen documenteren. Dàt heeft mij verliefd doen maken op het maken van content.'

Rob maakt zijn content bijna uitsluitend in het Engels, maar dat is niet omdat hij niet trots is op zijn vaderland, integendeel. Hij wil een uithangbord voor België zijn, al heeft hij wel een andere visie op het Belgisch volkslied.

Charlotte Sieben
Vrijdag 8 maart

What you see is what you get bij actrice en radiopresentatrice Charlotte Sieben. Dat moest zelfs haar grote idool, Karen Damen, al ondervinden. Overleeft Bert zijn date met wervelwind Charlotte?

Jacotte Brokken
Vrijdag 15 maart

Jacotte Brokken brak helemaal door als de nieuwe weervrouw in het beste jaar uit haar leven. Al is er ook een keerzijde aan dit verhaal: ze praat openhartig over het leven als publiek figuur en over bodyshaming.

Coely
Vrijdag 22 maart

Bert strikt hiphop queen Coely voor een MakeUpDate. Coely heeft al veel coole dingen mogen doen in haar leven, al was het niet altijd een makkelijk parcours.

Jonatan Medart
Vrijdag 29 maart

Speciaal voor Pasen heeft Bert flappie Jonatan Medart uitgenodigd. Bert en Jonatan go way back, al zag Bert zijn onthulling over Taylor Swift niet aankomen…  

Nora Gharib
Vrijdag 5 april

Bert zet patser Nora Gharib voor de spiegel. Ze vertelt openlijk over haar leven in een eeuwige spreidstand en de struggles die ze dagelijks ervaart.

Jamie-Lee Six
Vrijdag 12 april

Stuur Jamie-Lee Six en Bert De Kock op date en je krijgt: veel misverstanden, taalproblemen en boeren… veel boeren. Maar Jamie-Lee blikt ook terug op een onzekere periode in haar leven.

Ziggy Krassenberg
Vrijdag 19 april

Hoe blikt de Nederlandse Ziggy Krassenberg terug op zijn deelname aan 'K2 zoekt K3'? Hoe is het nu met hem? En, hoever zal hij het schoppen in Amerika?

Verrassende bekentenissen
Wist je dat Coely ooit Kendrick Lamar in zijn onderbroek ontmoette?
Wist je dat Jonatan Medart eigenlijk een anti-swiftie is, maar grote fan van Belle Perez?
Wist je dat Jacotte Brokken oprecht vreest dat actrice Ann Pira haar een trut vindt?

'MakeUpDate', elke vrijdag een nieuwe aflevering op VRT MAX.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Itali, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers