Tristan uit 'Boer zkt Vrouw' doet televisiewerk

maandag 25 januari 2021

Tristan Swennen, die vorig jaar in 'Boer zkt Vrouw' op zoek ging naar zijn ideale man, zet een nieuwe stap in zijn professionele carrière. Hij heeft recent zijn eerste reportage gemaakt voor de themazender PlattelandsTV. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De 25-jarige Tristan heeft een reportage gedraaid voor het programma 'Boerenstebuiten' op PlattelandsTV. Dat programma wordt doorheen de week op diverse tijdstippen heruitgezonden op de themazender. De Limburgse boer liet ook verstaan dat hij in de toekomst graag meer voor televisie zou gaan werken.


Aan zijn avontuur in 'Boer zkt Vrouw' op VTM hield Tristan helaas geen partner over. Ook nu zou hij nog altijd vrijgezel zijn .

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Primeur in 'Boer zkt Vrouw'-reeks: Boer zkt... Man!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers