Twijfel tussen verbouwen en verkopen? Schrijf je in voor 'Ons huis/nieuw huis'!

dinsdag 26 april 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

En werkt momenteel aan het gloednieuwe programma 'Ons huis/nieuw huis', en is daarvoor nog op zoek naar koppels die in een huis wonen dat niet meer aanvoelt als een chte thuis, maar er samen niet uitraken of ze willen verbouwen of verkopen.

In 'Ons huis/nieuw huis' gaan een interieurarchitect en een makelaar de strijd met elkaar aan om een droomwoning voor de kandidaten te creeëren of te vinden. Samen bezoeken ze koppels die nog niet - of niet meer - in het huis van hun dromen wonen. De architect en zijn aannemersploeg verbouwen het huis, rekening houdend met de wensen van de eigenaars. De makelaar daarentegen gaat op zoek naar een nieuwe woonst. Worden de eigenaars opnieuw verliefd op hun (gerenoveerde) huis, of verhuizen ze vol enthousiasme naar een nieuw gevonden pand?


Wie helpt de koppels?
Interieurarchitect Ken Creemers neemt de leiding over de verbouwingen van het huis. Hij startte 12 jaar geleden zijn carrière onder de naam Cr33mers en volgt sindsdien projecten op in zowel België als Nederland. Hij woont zelf in het Limburgse Tongeren, samen met zijn vrouw en hun twee katten.

Vastgoedmakelaar Kristien Viaene gaat dan weer op zoek naar potentiële nieuwe woningen voor de kandidaten. In 2004 richtte Kristien haar eigen vastgoedkantoor op - sinds 2021 onder de vlag van Dewaele Vastgoed - dat uitgroeide tot een vaste waarde in Brussel, waar ze ook woont. Naast haar passie voor de stad en voor haar beroep is Kristien moeder van drie kinderen.

Schrijf je in
De programmamakers van 'Ons huis/nieuw huis' zijn nog op zoek naar koppels die in een huis wonen dat niet meer aanvoelt als een échte thuis. Is het te klein geworden na een gezinsuitbreiding, of juist te groot omdat de kinderen allemaal het nest uit zijn? Ga je voor een nieuwe professionele uitdaging waarvoor je huis een aanpassing nodig heeft? Kortom, voldoet jouw huis niet langer aan je huidige noden, maar raken jullie het niet eens of jullie willen verbouwen of verhuizen?

Inschrijven kan via VRT NU. Wie weet schieten experten Kristien en Ken dan gauw te hulp. De ene geeft jouw huis de noodzakelijke facelift, de andere zoekt voor jou een nieuwe droomwoning. Verhuis je naar een van de panden die de makelaar je heeft voorgesteld? Of blijf je wonen in jouw gerenoveerde huis? Aan jou de keuze.

'Ons huis/nieuw huis' is een programma van Tivoli.tv voor Eén.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers